Bageskole Bøger Fordøjelsen
  • Tolerante tarme

    “Min familie har støttet godt op om kurset, og min søn var vild med kanelsneglene. De synes, det er skønt, at jeg kan bage lækre ting, som vi alle kan spise.

    Jeg synes, jeg har fået mere lyst til at gå i køkkenet, nu hvor jeg har redskaberne og opskrifterne til at bage godt glutenfrit.”

    Cand. Scient med speciale i immunologi og virologi

  • Tolerante tarme

    “Jeg er vild med kernebolledejen, fordi den er let at lave, og kan stå i køleskabet i flere dage.

    Den lyse universaldej kan jeg bage RIGTIG mange ting af. ”

    Speditør

  • Tolerante tarme

    “Jeg er blevet bekendt med mange teknikker, brødet hæver rent faktisk, det smager TÆSKE GODT, og lykkes bare hver evig eneste gang.

    Det har været en MINDFULD oplevelse for mig, og jeg har fået lysten tilbage til at gå i køkkenet igen.

    Det har hjulpet mig og min familie i vores hverdag - selv dem der ikke skal spise glutenfrit.”

    Sygeplejerske

Instagram

Ja tak, jeg ønsker nyhedsbrev fra Glutenfri Zone