Nina Sommer

Fra intolerant til at kunne spise ALT igen

 

I min jagt på at få en sund fordøjelse, har jeg løftet ufatteligt mange sten. Jeg har udelukket rigtig mange fødevarer - en ad gangen over en lang årrække. Det resulterede i lindring - i alt for kort tid. Herefter kom symptomerne igen, hver gang.

Jeg har ligger søvnløs om natten, for at forsøge at regne ud, hvorfor jeg nu igen fik smerter, feber, kramper, koldsved, forstoppelse, diarré osv.


Jeg hedder Nina Sommer, og jeg er kvinden bag GlutenfriZone.dk og ToleranteTarme.dk Jeg er uddannet kostvejleder hos Eva Lydeking i 2008, tankefeltterapeut hos Lars Mygind i 2011 og havde detoxklinik i Gentofte, inden jeg flyttede til smukke Silkeborg.

I 2015 åbnede jeg bageriet Glutenfri Zone i Silkeborg. Et bageri med naturlig glutenfrie og mælkefrie brød, boller og kage. Bageriet er lukket ned, og nu koncentrere jeg mig udelukkende om at hjælpe kvinder tilbage til en fordøjelse i balance vha. 12 simple trin.

Jeg har selv levet naturlig glutenfrit i 16 år, og forærer nu mine gennemtestede naturlig glutenfrie opskrifter væk på min youtubekanal Glutenfri Zone, da jeg - efter selv at have fået følelsesforløsende terapi - spiser ALT igen, uden at få ubehag.

Forside

Skønne anmeldelser

Følg mig også gerne på Instagram